Gezonde samenwerking GreenPort en AZ

AZ en GreenPort Noord-Holland Noord hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor gezondere voeding en een actievere levensstijl.

Gezonde+samenwerking+GreenPort+en+AZ
© AZ Media

De ondertekening vond plaats tijdens de Dutch Agri Food Week, waarin voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers lieten tijdens deze week zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel wereldwijd.

Sportdeelname

AZ zet zich al langer in voor een gezonde en actieve levensstijl. Zo stimuleert de betaald voetbalorganisatie samen met het bedrijfsleven, overheden en gezondheidsinstellingen via verschillende gezondheidsprogramma's sportdeelname bij voetbalverenigingen en in sportcentra.

De samenwerking tussen AZ en GreenPort NHN moet ervoor zorgen dat het thema gezonde voeding in de regio nog sterker onder de aandacht wordt gebracht. Onderdeel is een GreenTeam-bijeenkomst en een eigen conferentie in het stadion van AZ.

Voetbaltoer

Daarnaast draagt GreenPort NHN de maatschappelijk partner van de Alkmaarders haar steentje bij tijdens de Rabo AZ Voetbaltoer en gaat het gezonde (streek)producten leveren aan het AFAS Stadion.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 3°
    50 %
  • Donderdag
    10° / 2°
    20 %
  • Vrijdag
    11° / 4°
    70 %
Meer weer