Uitgangsmateriaal te koop op marktplaats

Groen-Direkt heeft een nieuw handelsplatform opgericht op voor uitgangsmateriaal: stek, pluggen, onderstammen, griffels en dergelijke. Vanaf 27 september zijn vraag en aanbod gecentraliseerd bij elkaar gebracht.

Uitgangsmateriaal+te+koop+op+marktplaats
© Eigen Foto

Door het bundelen van handelsstromen wordt het eenvoudiger om een ruimer assortiment uitgangsmaterialen in alle gewenste aantallen in te kopen zonder een onnodig complexe logistiek en administratie.

Bovendien vormt het platvorm een eenvoudige toegang tot de markt voor kwekers en tuincentra en hoveniersbedrijven met een eigen productie.

Handelsformule

De gekende handelsformule die Groen-Direkt al jaren grootschalig toepast op tuinplanten wordt één op één gebruikt voor het uitgangsmateriaal.

Dit houdt in dat een ruim assortiment producten van vooruitstrevende kwekers door middel van monsterpartijen wordt getoond aan inkopers van kwekerijen, handelsbedrijven en tuincentra.

Aan de hand van de getoonde partijen kopen zij in. Dit gebeurt op de beurs of via de webshop. De producten worden vervolgens op het overeengekomen tijdstip door Groen-Direkt verzameld, gecontroleerd, gebundeld en verzendklaar gemaakt.

Ruim assortiment

Met deze werkwijze kan de koper een zeer ruim assortiment uitgangsmateriaal in één koop en één levering inkopen, waarbij levering en kwaliteit gegarandeerd worden.

Groen-Direkt start met een aanbod van uitgangsmateriaal afkomstig van twintig kwekers. Op basis van klantwensen wordt dit in de toekomst eventueel verder uitgebreid.

Vanaf komend jaar is het uitgangsmateriaal doorlopend beschikbaar via de webshop van Groen-Direkt. Daarnaast is er volgens planning twee maal per jaar een grootschalige presentatie van de monsterpartijen door middel van een 'levende catalogus'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  21° / 11°
  20 %
 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
Meer weer