Tomatentelers Agro Care en Kesgro fuseren

Tomatenteeltbedrijven Agro Care en Kesgro hebben hun activiteiten samenvoegd. Dat melden zij maandag in een gezamenlijk persbericht.

Tomatentelers+Agro+Care+en+Kesgro+fuseren
© Westland Werkt

De beide bedrijven kiezen voor deze fusie om hun assortiment te verbreden en daarmee hun klanten beter te bedienen. Na een samenwerking van twintig jaar gaan de bedrijven gezamenlijk verder onder de naam Agro Care.

Deze fusie maakt vervolgstappen beter mogelijk. Kesgro is in Wieringenmeer gevestigd naast Agro Care en heeft ook nog vestigingen in De Lier (Van Kester & Van Steekelenburg) en Agadir/Marokko (Quality Tomato Marocco).

Tunesië

Agro Care heeft vestigingen in Wieringenmeer, Rilland en El Hamma/Tunesië (kwekerij Desert Joy). De totale teeltoppervlakte wordt 153 hectare, waarvan 123 hectare in Nederland.

De ondernemers van Agro Care en Kesgro zien de fusie als een logische stap in de verdere ontwikkeling van hun ondernemingen.

Innovatie

'Wij hebben innovatie en samenwerking hoog in het vaandel staan. Deze fusie is dan ook een goede basis voor de toekomst', laten de fusiepartners weten.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer