Kruit voorzitter windboeren Oostermoer

Bert Kruit is door de leden van Windpark Oostermoer gekozen als nieuwe voorzitter van Vereniging Windpark Oostermoer. Hij wordt tevens directielid van de recent opgerichte investerings- en exploitatie maatschappij Windpark Oostermoer exploitatie BV.

Kruit runt met zijn vrouw in Gasselternijveenschemond een bosbouw- en akkerbouwbedrijf. Hij is vanaf het begin lid van de Vereniging Windpark Oostermoer.

Hij zat eerder in het bestuur van het waterschap en was raadslid en wethouder in respectievelijk de gemeenten Gasselte en Aa en Hunze.

Contacten

Kruit volgt Hans Mentink op die de afgelopen vijf jaar het project van de grond trok. Als voorzitter van Windpark Oostermoer zal Kruit de contacten onderhouden met belanghebbenden en direct betrokkenen, waaronder ook de omgang met de omgeving.

Het project met zestien windmolens bevindt zich nu in de overgangsfase waarin de plannen dit voorjaar ter inzage zijn gelegd. In de tweede helft van dit jaar worden verdere stappen gezet om tot realisatie van het windmolenpark te komen.

Ontwikkeling en explo

Windpark Oostermoer Exploitatie BV is opgericht als opvolger van vereniging windpark Oostermoer en zal de verdere ontwikkeling en exploitatie ter hand nemen.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer