Bons scoort goed op EK Colmar

Hoewel er geen titel voor Bons-Holsteins uit Ottoland was weggelegd, leverde dit bedrijf zaterdag prima prestaties tijdens het EK voor koeien in het Franse Colmar. Topper was Lauthority-dochter Bons Holsteins Koba 219, die 1A werd in haar vaarzenrubriek.

Bons+scoort+goed+op+EK+Colmar
© twittert

In dezelfde rubriek kwam stalgenote Bons-Holsteins Aaltje 126 (V. Shadow) op plek 8 en Giessen Gorgeous 9 (V. McCutchen) van Theo van Vliet uit Nieuwlande op plaats 10.

In een andere vaarzenrubriek was J.S. Lucinda (V. Meridian) van vof Jongsteins uit Hoogblokland met plek 7 de beste Nederlandse inzending. Bons kwam hier met Bons-Holsteins Dikkie 183 (V. Lauthority) op plek 9 en met Bons-Holsteins Koba 213 (v. Windbrook) op plek 10.

Middenklasse

In de middenklasse, tweedekalfs koeien, kwam Bons-Holsteins Ella 192 (V. Seaver) op een derde plek in de rubriek terecht. In diezelfde rubriek vinden we Future Dream H. Fien (V. Sid) en Future Dream H. Darina (V. Snowman) van Future Dream Holsteins uit Avenhorn op respectievelijk plek 9 en 10.

In een andere rubriek kwam Zandenburg Meridian Camilla (V. Meridian) van Sommers Melkveehouderij vof uit Elsendorp eveneens op plek 10 terecht.

Oudere koeien

Bij de oudere koeien zorgde Bons-Holsteins Koba 191 (V. Jasper) voor een prima prestatie door vijfde in de rubriek te worden. In een andere rubriek werd Giessen Charity 59 (V. Atwood) van Van Vliet veertiende, en daarmee voorlaatste.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer