Avontuurlijke opening Kom in de Kas (video)

Avonturier Bamboo Bill heeft vanmiddag bij Bunnik Vriesea's in Kudelstaart het startsein gegeven voor Kom in de Kas 2016. Samen met 135 basisschoolleerlingen ging hij op avontuur in de Nederlandse jungle.

Avontuurlijke+opening+Kom+in+de+Kas+%28video%29
© Kom in de Kas

Ik het kader van het thema 'Tuinbouw is boeiend' speelden de leerlingen onder leiding van Bamboo Bill van Ouwehands Dierenpark het Kom-in-de-Kas-Avonturenspel, geheel in junglestijl.

Voorafgaand hieraan kregen de leerlingen een rondleiding op het bedrijf van Bunnik Vriesea's, dat twee vestigingen heeft in de regio Aalsmeer. De leerlingen konden zien wat er allemaal bij komt kijken om kleurige Bromelia's te telen.

Regio's

Op zaterdag 2 en zondag 3 april vindt de 39e editie van Kom in de Kas plaats in 23 verschillende regio's verspreid over heel Nederland. Zo'n 200 glastuinbouwbedrijven zetten hun deuren open voor het publiek.

Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw en wordt gefinancierd door GroentenFruit Huis, Royal FloraHolland, Interpolis, Rabobank en Bayer CropScience.

Bekijk meer over:

Lees ook

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  21° / 13°
  55 %
 • Zaterdag
  20° / 11°
  20 %
 • Zondag
  23° / 11°
  10 %
Meer weer