Melkvee+Vakdagen+in+2017+in+Liempde
Nieuws
© eigen foto Damink

Melkvee Vakdagen in 2017 in Liempde

Met de Melkvee Vakdagen, op 6 en 7 september 2017 in het Brabantse Liempde, komt er een nieuw item op de evenementenkalender. De beurs is voor melkveehouders in Zuid-Nederland en België.

Nadat het Landgoed Velder in het Brabantse Liempde in Nederland decennia bekend was vanwege de Landbouwwerktuigdagen, wil organisator CNO-Expo uit Rijssen hier een nieuw agrarisch evenement organiseren.

Johan Wolters, directeur van CNO Expo: 'Hier ligt zo'n rijke historie, dat sprak mij gelijk aan. Ik heb al een paar jaar het idee om in Liempde weer een sterk evenement te organiseren.'

'Op reguliere landbouwbeurzen hebben de exposanten veelal te maken met publiek dat qua doelgroep teveel uiteenloopt. De Melkvee Vakdagen zal 100 procent vakgericht geïnteresseerd publiek trekken. Innovatie en techniek zijn daarbij de kernwoorden', stelt Wolters.

Thema: Voertechniek

Niet alleen machines zijn te bezichtigen maar er worden ook diverse demonstraties gegeven tijdens de Melkvee Vakdagen, waarbij voertechniek een van de thema's zal zijn.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  23° / 8°
  10 %
 • Dinsdag
  23° / 9°
  10 %
 • Woensdag
  21° / 11°
  80 %
Meer weer