Bollenspreekuren op Mechanisatiebeurs

Experts van Groen onderwijscentrum, de Tulperij, GOM en Rabobank houden woensdag spreekuur op de Bloembollen Mechanisatiebeurs in Vijfhuizen.

Bollenspreekuren+op+Mechanisatiebeurs
© Arjen Vos

De experts geven antwoord op vragen als 'Hoe kan ik studenten inzetten voor onderzoek? Hoe kan ik de kweek van bollen combineren met toerisme? Hoe gaat het met de herstructurering in de regio?'

Op de Mechanisatiebeurs houden het Groen onderwijscentrum, De Tulperij, GOM, de Rabobank en Greenport Duin- en Bollenstreek hun spreekuren na elkaar.

Greenport

Tussen 14 en 15 uur is programmamanager Michiel Cappendijk - Greenport Duin- en Bollenstreek beschikbaar. Van 16 tot 17 uur Monique Mentjox van Groen onderwijscentrum / Hogeschool Inholland.

Monique werkt voor het Groen onderwijscentrum en is docent bij Hogeschool Inholland. Wilt u studenten mbo en/of hbo inzetten voor onderzoek op uw bedrijf? Kom dan naar dit spreekuur.

De Tulperij

Sectormanager Tuinbouw Ruud Pauwe van de Rabobank is bereikbaar tussen 17 en 18 uur met vragen over financiering, duurzaamheid en het innovatiefonds.

Het uur daarna staat bollenkweker Daan Jansze van de De Tulperij open voor vragen. Met zijn vrouw combineert hij de kweek van tulpen- en narcissenbollen met toerisme.

Herstructurering

Tot slot is tussen 20 en 21 uur Onno Zwart van GrondOntwikkelingsmaatschappij (GOM) beschikbaar. Hij is directeur van het grondbedrijf van de gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.

GOM zorgt voor een goede herstructurering, waardoor de Duin- en Bollenstreek mooier wordt en de regionale economie zich kan versterken.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  24° / 10°
  10 %
 • Dinsdag
  27° / 12°
  10 %
 • Woensdag
  29° / 15°
  0 %
Meer weer