Stemmen op ZLTO Initiatiefprijs

Voor drie (groepen) ondernemers is het ZLTO Congres op donderdag 10 december in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch extra spannend. Ze zijn uit achttien inzendingen genomineerd voor de ZLTO Initiatiefprijs 2015.

Christ Monden uit Etten-Leur is genomineerd voor zijn zelfontwikkelde systeem voor het telen van kruiden op water. Daarmee kan hij telen zonder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen, minimaal gebruik van potgrond en met een grote reductie van het waterverbruik.
‘Boer Bier Water’ is genomineerd vanwege de bijzondere samenwerking tussen de agrarische sector en Bavaria. Gedurende vier jaar zijn de partijen aan de slag gegaan met hergebruik van restwater van de bierbrouwer, duurzaam bodemgebruik bij agrarische ondernemers, reductie van gewasbeschermingsmiddelengebruik, teelt van lokale brouwgerst voor Swinckels’ Bier en communicatie.
Met het Heyde Hoeve-concept creëren varkenshouders een meerwaarde voor hun Duroc-varkensvlees. De Heyde Hoeve heeft een regierol in de keten gerealiseerd met als gevolg een beter verdienmodel.

Stemmen

Kom meer over de drie genomineerde initiatieven te weten, bekijk hun filmpjes en breng uw stem uit op onze website. Dat kan nog tot woensdag 9 december 12.00 uur. Tot nu toe zijn er bijna 1.300 stemmen uitgebracht.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer