Spruiten volop in de spotlights

Voor spruitentelers houdt ZLTO/LLTB team Vollegrond op dinsdagavond 8 december in Zuid-Beijerland een informatiebijeenkomst met aandacht voor precisielandbouw en rassenkeuze.

Agrifirm springt in op deze ontwikkeling en schetst op de informatiebijeenkomst in Zuid-Beijerland de mogelijkheden voor de spruitenteelt en hoe zij precisielandbouw ziet op het agrarisch bedrijf. Welke mogelijkheden ziet de spruitkoolteler zelf? Spreker is Aaldrik Venhuizen, manager Research and Development bij Agrifirm Plant.
Een goede teelt passend bij de bedrijfssituatie begint bij een passende rassenkeuze. Het ras bij de juiste grond, de oogstperiode en het marktdoel spelen daarbij een rol.

Veredelingsbedrijven

De veredelingsbedrijven informeren telers over de eigenschappen van nieuwe rassen ten opzichte van de bestaande rassen. Sprekers zijn Cees van Drunen (Agrisemen), Hein Molenkamp (Hazera), Rob van den Bos (Bejo Zaden) en Michiel van Mol (Syngenta).
De bijeenkomst vindt plaats in de Eendrachtshoeve aan de Tuinweg 3 in Zuid-Beijerland, aanvang 20 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via janny.trouw@zlto.nl

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer