Aftrap

Aftrap
© Eljee Bergwerff

Dit is mijn eerste column als bestuurder van ZLTO. Door de regio Midden ben ik voorgedragen voor het bestuur. Dinsdag ben ik door de algemene vergadering benoemd als opvolger van Herman van Ham. Dat alleen al is een hele uitdaging. Herman heeft voor ZLTO immers bergen werk verzet en veel bereikt.
Ik ben trots op mijn voordracht en nu dus ook de benoeming als bestuurder. Daarmee spreekt de vereniging het vertrouwen in mij uit en dat zal ik niet beschamen. Het bedrijf is thuis in goede handen van mijn zoon, dus ik heb nu mijn handen vrij om veel tijd in het bestuurswerk te stoppen.
Mijn ambitie is, zoals die voor alle ZLTO-vertegenwoordigers, van betekenis kunnen zijn voor onze leden. Met de komst van Jeannette van de Ven, Joris Baecke en ondergetekende wordt er ook met de verdeling van de portefeuilles onder de bestuurders wat geschoven, maar de uitkomst zal niet lang op zich laten wachten.
Ik heb de afgelopen vier maanden al meegedraaid binnen het ZLTO-bestuur. Hoewel ik hiervoor al elf jaar voorzitter was van ZLTO-afdeling Kempen Zuidoost, heb ik mij de afgelopen tijd enorm verbaasd over de hoeveelheid en diversiteit aan onderwerpen waarvoor ZLTO zich inzet. Dat had ik als afdelingsbestuurder echt niet in de gaten.
Mijn doelstellingen als bestuurder zijn enerzijds om de zakelijke kant van het platteland gezond te houden en anderzijds wil ik het sociale aspect zeker niet uit het oog verliezen. Ik ben een echte doener en zet me graag voor de volle 100 procent in voor dossiers waar meetbaar resultaat uit rolt, of dat nou lang duurt of niet.
Ik hoop u snel een keer te ontmoeten en sta in die gesprekken zeker open voor uw inzichten en meningen. We moeten het immers samen doen.

Janus Scheepers

Bekijk meer over:

Lees ook

Aftrap
Aftrap 28-11-2015

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer