Agro%2BZorg%3A+collectiviteitvoordeel+agrosector
Nieuws
© agro+zorg

Agro+Zorg: collectiviteitvoordeel agrosector

Iedereen die werkzaam is in de agrosector kan sinds kort gebruikmaken van nieuw collectief voordeel voor zorgverzekeringen: Agro+Zorg. Een initiatief van LTO Seizoenarbeid.

Met dit collectief krijgen agromedewerkers tot 10 procent korting op de basiszorgverzekering en tot 17 procent korting op de aanvullende verzekering. 'Hiermee is een besparing van ruim 100 euro per jaar mogelijk', geeft Yvonne van de Ven van Agro + Zorg aan.

Voorwaarden

Ruim een half miljoen Nederlanders werken in de land- en tuinbouw. Agro+Zorg heeft voor groep collectief goede voorwaarden en scherpe premies bedongen voor de zorgverzekering.

'Er is geen lidmaatschap of abonnement nodig om van het collectiviteitvoordeel te maken', vertelt Van de Hoorn. 'Via Agro+Zorg is er keuze uit twee vooraanstaande zorgverzekeraars. Dit zijn Zilveren Kruis en CZ. De keuze hiervoor ligt bij de agromedewerker.'

Aanvullende verzekeringen

Er zijn ook mogelijkheden voor aanvullende verzekeringen zodat iedereen de verzekering kan afstemmen op zijn of haar eigen behoeftes. 'Bijkomend voordeel is dat niet alleen werknemers in de agrosector profiteren, maar ook hun gezinsleden.'

Werknemers regelen alles zelf met Agro+Zorg ook de premie wordt rechtsreeks bij de medewerker(s) geïncasseerd, stelt Van de Hoorn. 'Om het werkgevers gemakkelijk te maken, zijn er informatiepakketten beschikbaar die aan medewerkers kunnen worden verstrekt.'

Weer

 • Vrijdag
  17° / 7°
  20 %
 • Zaterdag
  16° / 13°
  60 %
 • Zondag
  14° / 10°
  70 %
Meer weer