Beleving uit discussie

Discussies worden vaak gevoed door gevoel en beweging. Dat een goede afweging lastig, stelt Toon van Hoof, die namens LTO in het kennisplatform zit. ‘Beleving is verschillend; daarover moeten we praten. De kennisdocumenten zijn een goed begin.’
Enkele weken geleden kwamen tijdens een dialoogsymposium vertegenwoordigers van meerdere partijen bij elkaar. ‘We hebben vooral standpunten uitgewisseld. Een gesprek komt later, daar heb ik alle vertrouwen in’, aldus Van Hoof.
Voorzitter Jeannette van de Ven van LTO-vakgroep Geitenhouderij sprak ook tijdens het symposium. ‘Een eenduidig verhaal is in ons voordeel. Op basis daarvan kun je praten met bewonersgroepen die ons wantrouwen. Alleen met een dialoog kun je dat wegnemen, niet met juridische strijd of steeds meer regels.’

Weer

 • Donderdag
  11° / 0°
  20 %
 • Vrijdag
  10° / 3°
  30 %
 • Zaterdag
  13° / -1°
  10 %
Meer weer