Week van de Veiligheid

Tijdens de Week van de Veiligheid (5 tot 11 oktober) draait het maar om één ding: de veiligheid van ondernemers, hun bedrijf en hun medewerkers.

Tijdens de Week van de Veiligheid krijgen ondernemers een breed scala aan activiteiten aangeboden om met veiligheid in de eigen onderneming aan de slag te gaan.

Netwerkontbijt

Veiligheid is een zaak die ons allemaal aangaat en waar we dan ook alleen samen aan kunnen werken. Veel ondernemers hebben op het gebied van veiligheid al één en ander geregeld. Maar wat kun je nog meer doen en hoe pak je dat aan? Kun je van anderen iets leren?
Tijdens het netwerkontbijt op vrijdag 2 oktober van 8 uur tot 10 uur presenteren twee Limburgse ondernemers hun verhaal op het Ondernemersplein in Roermond. Deelname is gratis.

Rechtbankbezoek

Op 6 oktober kunnen geïnteresseerden een bezoek brengen aan de rechtbank in Roermond. Om 18.30 uur is er een speciale avondzitting, waarbij de rechtbank zaken behandelt die te maken hebben met criminaliteit tegen ondernemers. De rechter en officier van justitie zullen na elke zaak met de aanwezigen in gesprek gaan over hun aanpak en hun afwegingen. Na afloop van de zitting bieden de rechtbank en het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Limburg de deelnemers een broodmaaltijd aan.

Criminaliteit buitengebied

Op 8 oktober is er een online workshop over drugsafval in het buitengebied. Deze workshop kunnen ondernemers thuis of op kantoor, vanachter hun bureau volgen. De workshop wordt twee keer gegeven.
Het dumpen van afval in het buitengebied is een steeds groter wordend probleem. Tijdens de online workshop krijgen deelnemers tips van politieagenten. Waar moet je op letten? Wat zijn aanwijzingen voor een drugslab in de buurt? Aanmelden voor het ontbijt, het rechtbankbezoek en de workshop kan via onderstaande link.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer