Bijeenkomst OPTIcow: Liquiditeit

ZLTO houdt eens per kwartaal een OPTIcow-themabijeenkomst. Op donderdagmiddag 22 oktober is de eerstvolgende themabijeenkomst. Deze staat in het teken van ‘Liquiditeit’.

Nu de melkprijs laag is, vragen veel melkveehouders zich af of ze wel aan alle betalingsverplichtingen kunnen voldoen en wat ze kunnen doen als het lastig wordt. Bij deze vragen staan we op donderdag 22 oktober uitgebreid stil. Verder wordt ingegaan op het opfrissen van de kasstroom, realisatie en de toekomstige kostprijs.
Liquiditeit is namelijk de portier van uw portemonnee. Los van een hoge of lage melkprijs is grip op uw geldstromen essentieel. U ziet overschotten en tekorten namelijk tijdig aankomen en kunt daarop anticiperen. Onze OPTIcow-specialisten staan daarom bij deze themabijeenkomst voor u klaar en helpen u met uw vragen over liquiditeit.

Aanmelden

Voor OPTIcow-deelnemers is deze themabijeenkomst gratis. Voor leden van ZLTO vragen we een bijdrage van 20 euro. Niet-leden betalen 50 euro. U kunt zich nu al aanmelden door een mail, met NAW-gegevens, te sturen naar tim.van.houtum@zlto.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer