Voedingscentrum geeft tips rond vlees
'Ziekmakers zie je niet'. Dat is de nieuwe campagne van het voedingscentrum. Daarbij geeft het centrum tips om veilig met een aantal producten om te gaan. Vlees is een van de aandachtspunten.
© Nieuwe Oogst
Bij onjuist gebruik loopt de consument het risico op een besmetting met ziekteverwekkers als Salmonella, E.coli of Toxoplasma gondii, stelt het Voedingscentrum.
Met een speciale kaart wijst het kenniscentrum op een juiste verhitting, het letten op de houdbaarheidsdatum, een koele bewaring, het wassen van de handen en het apart houden van rauw vlees van andere etenswaren.
Lees ook
Banken financieren kippenbedrijf Oekraïne
14-09-2015
Groen licht fusie Covalis en Westvlees
10-09-2015
Spanje exporteert meer varkensvlees
09-09-2015
CBS: varkensprijs daalt 8 procent
05-09-2015
Vleesvarkenbedrijven Arkansas begrensd
03-09-2015
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
'Politiek draait om uitvoering, niet alleen om mooie woorden'
Gisteren, 14:05
'De formatie wil vooral de beweging in gang zetten'
Gisteren, 11:00
POAH! Ursus C-360
Gisteren, 10:00
Nieuwste video's
POAH! Ursus C-360
Gisteren, 10:00
Kennispartners
Bestendige vetbron binnen EU-28-melkstroom
Speerstra Feed Ingredients
Van koe naar kilowatt met opslagsysteem
NordiconVolt
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-

Kuhn FC313-F frontmaaier
Gebruikt, P.O.A.
-

Valtra N121
Gebruikt, P.O.A.
-

Walker MT25I-32
2018, P.O.A.
-

GA4101GM
Gebruikt, € 1.950
Vacatures
Beleidsmedewerker Boomkwekerij
Royal Anthos - Hillegom
Weer
-
Maandag12° / 10°75 %
-
Dinsdag13° / 10°80 %
-
Woensdag12° / 8°35 %















