Nederlandse 'culinaire' bloemengroet

Met een bloemengroet van Nederlandse gerbera's is in het Duitse Premnitz 'The WunderKüche' officieel geopend. De Nederlandse 'culinaire' bloemengroet werd aangeboden door de Vereniging van Groothandelaren in Bloemisterijproducten (VGB).

Nederlandse+%27culinaire%27+bloemengroet
© VGN

In dit paviljoen, een van de vijf locaties van de buitententoonstelling 'Bundesgartenschau', zijn 12.500 gerbera's verwerkt in een tot de verbeelding sprekende tafelschikking. Na de opening zijn de gerbera' s drie dagen te bewonderen door het publiek.

Ook kunnen de bezoekers demonstraties bijwonen van het bekende floral designersduo van The Wunderkammer: Florian Seyd en Ueli Signer.

Promotie

De VGB ondersteunt de promotie van Nederlandse bloemen en planten met een bijdrage vanuit de reserves uit het Handelsfonds van Productschap Tuinbouw (www.vgb.nl). De activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de promotiegroep www.colouredbygerbera.nl en Koppert Cress.

De VGB is de brancheorganisatie van de binnenlandse, exporterende en importerende groothandel in bloemen en planten. Haar leden vertegenwoordigen 3,5 miljard euro van de omzet in die bedrijfstak.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer