De jeugd straalt boerenpassie uit

Passie voor het boeren. In een nieuwe campagne rond 'Passion for Farming' deelt de jeugd hun boerenpassie met iedereen. De campagne, ondersteund door MS Schippers, wil het imago van de veehouderij verder verbeteren.

De+jeugd+straalt+boerenpassie+uit
© Nieuwe Oogst

Vanaf komende week zijn drie aankomende ondernemers; melkveehouder Wes, pluimveehouder Pieter en varkenshouder Luuk, te zien op borden bij ondernemers langs drukke (spoor-)wegen. Hierdoor kan iedereen hun trots en 'Passion for Farming' zien.

Vanmiddag vond bij Schippers in Bladel het startsein voor de nieuwe campagne plaats, waarbij de ondernemers in spé hun 'eigen' spandoek onthulden.

Bij de vorige campagne, die vorig jaar startte, hing op 50 boerenlocaties een spandoek. In de komende week worden die vervangen door de nieuwe variant, waarbij iedere sector een eigen spandoek heeft.

Honderd spandoeken

De komende maanden wordt de actie verder uitgebreid. Het doel is om aan het eind van het jaar honderd spandoeken in het land te hebben, zodat heel Nederland ziet hoeveel vertrouwen deze jonge ondernemers hebben in de toekomst van de veehouderij.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    10° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer