Intentieverklaring Greenport Noord-Holland

Rien van Tilburg, bestuursvoorzitter van GreenPort Noord-Holland Noord en Jeroen Veerman, algemeen directeur H&S Adviesgroep, tekenden vrijdag een intentieverklaring om de arbeidsmarkt in de agrarische en groensector te optimaliseren middels werknemers- en werkgeversdiensten.

De ondertekening was tevens het startsein voor de lancering van GreenPort Werkt! GreenPort Werkt! is een partnernetwerk dat bestaat uit de vier partners GreenPort NHN, AB Vakwerk, Herenbos Personeelsdienst en H&S Adviesgroep.

Samen maken zij zich sterk voor nieuwe instroom en behoud van vakkrachten in de agrarische en groensector middels flexibele en vaste arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding voor lagere, middelbare en hoge functies.

Reintegratie

GreenPort Werkt! heeft een brede dienstverlening die loopt van re-integratie en jobcoaching tot en met werving & selectie en HR advies.

GreenPort Werkt! stelt zich ten doel om het komend jaar 100 extra plaatsingen van medewerkers in de agrarische en groensector te realiseren, 25 MBO leerwerktrajecten te starten, 50 jongeren aan werk te helpen en 50 trajecten in het kader van SROI te verzorgen.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer