Hardenberg bij agrocluster

Hardenberg - Gemeente Hardenberg sluit zich aan bij het Agro en Foodcluster regio Zwolle. Het cluster helpt ondernemers in de agrarische sector vooruit bij het toepassen van innovaties in hun bedrijf. Deelname draagt bij aan het versterken van de economie in de regio, vindt Hardenberg. Ook zorgt het voor meer vitaliteit en leefbaarheid op het platteland.
De doelstellingen van het cluster zijn in lijn met de economische visie en uitvoeringsagenda voor de regio Hardenberg. Hierin is de landbouw een van de speerpuntsectoren. De sector is voor Hardenberg van grote economische betekenis en zorgt voor 8 procent van de werkgelegenheid in de regio.
Het cluster richt zich voornamelijk op open teelten en veehouderij. Daarbij fungeert het als loket voor ondernemers met innovatievraagstukken. Deskundigen van Kennispoort regio Zwolle verlenen advies en ondersteuning.
Boeren worden geïnformeerd via bijeenkomsten en workshops. Aansluiting bij het landelijke topsectorenbeleid brengt landelijke innovatiefondsen binnen bereik.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer