Conferentie over Participatiewet

Welke toegevoegde waarde biedt iemand met een arbeidsbeperking op uw bedrijf? Hoe kunt u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen in het licht van de Participatiewet?

Vragen als deze komen aan de orde tijdens de conferentie ‘De kracht van participatie’ op maandag 16 maart bij ZLTO in Den Bosch.
Op het gebied van arbeid verandert er veel. Met de komst van de Participatiewet wil de Tweede Kamer eind 2016 zo’n 125.000 banen voor mensen met een arbeidsbeperking realiseren. Voor agrarische en multifunctionele ondernemers biedt de wet kansen, maar ze lopen mogelijk ook tegen dilemma’s aan.
Om dit alles in beeld te brengen en het maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ondernemers te vergemakkelijken vindt de conferentie plaats. Hierin worden kennis en ervaringen gedeeld over hoe om te gaan met de veranderingen in de AWBZ en Wmo.
Ook is er gelegenheid om te netwerken. Het speciaal onderwijs, gemeenten en sociale werkvoorzieningen zijn ook uitgenodigd. Door partijen te verbinden zullen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gemakkelijker hun weg vinden naar een baan bij een reguliere werkgever.
De Brabantse gedeputeerde Brigitte van Haaften opent de dag om 12.45 uur. Daarna is het woord aan diverse sprekers, zoals John van Hal (overheid) en Bert van Boggelen van de Normaalste Zaak (ondernemerschap). ’s Middags zijn er workshops. Meer informatie en aanmelden via de website. Deelname is gratis.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer