KI+Samen%2Doprichter+Theo+Engelen+overleden
Nieuws
© Ki Samen

KI Samen-oprichter Theo Engelen overleden

Theo Engelen, mede-oprichter van KI Samen is gisterenochtend overleden. Hij werd 71 jaar.

Theo Engelen richte samen met zijn broer Bas en Antoon van Nieuwenhovven in 1982 KI Samen op. Hun doel was om een betere roodbonte melkkoe te fokken. Terwijl de traditionele KI vasthield aan het dubbeldoelras MRIJ, koos KI Samen voor de inzet van Red Holsteinstieren.

Aanvankelijk runde Theo samen met zijn broer Bas een melkveebedrijf in Grashoek. In 2000 werd dit bedrijf gesplitst en startte Theo samen met zoon Gerald en schoondochter Renate Pex een bedrijf in het naburige Evertsoord.

Theo was een liefhebber van goeie koeien en Theo wist enorm veel van en over mensen. Theo was een mensen mens, die bij voorkeur op de achtergrond stond en vandaar uit de zaken stimuleerde of waar nodig ondersteunde met zijn uitgebreide kennis.

Groot verlies

KI Samen laat weten dat het overlijden van Theo niet alleen een groot verlies is voor zijn familie, maar ook voor KI Samen en heel veelievend Nederland.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  13° / 8°
  80 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  70 %
 • Zondag
  16° / 9°
  70 %
Meer weer