Bekende ijssalon sluit deuren door melktekort

Een wereldberoemde ijswinkel in de Venezolaanse stad Merida heeft door een melktekort de deuren moeten sluiten, meldt Nu.nl.

Bekende+ijssalon+sluit+deuren+door+melktekort
© Groupon.nl

IJswinkel Coromoto heeft een vermelding in het Guinness World Records-boek vanwege de 863 verschillende smaken ijs. Het bedrijf kreeg de laatste tijd meerdere klachten van klanten omdat niet meer alle ijssoorten beschikbaar waren.

De zaak heeft gewoonlijk exotische smaken zoals bierijs en bonenijs in het assortiment, maar door het aanhoudende melktekort kan er niet voldoende ijs worden gemaakt.

Imago

Om het imago van de zaak te beschermen, heeft de directie nu besloten de zaak tijdelijk te sluiten. 'We zijn gesloten tijdens de feestdagen door een tekort aan melk', liet de directie weten.

In Venezuela is er de laatste tijd een tekort aan veel basisartikelen, zoals toiletpapier, autobanden maar ook melk. De economie van het land zit in het slop en de inflatie is hoog.

Economische oorlog

Volgens president Nicolas Maduro voeren de oppositie en de rijke elite een economische oorlog tegen zijn regering en zijn daardoor de problemen ontstaan.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 7°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
Meer weer