Lid blijven na bedrijfsbeëindiging en opvolging lidmaatschap

Leden die hun bedrijf hebben beëindigd, kunnen tegen een voordelig tarief ‘voormalig agrarisch bedrijfslid’ worden. Met dit lidmaatschap kunnen zij betrokken blijven bij LTO Noord en de plaatselijke afdeling. Tevens is het mogelijk Nieuwe Oogst tegen ledentarief te blijven ontvangen.
Ook blijft het ledenvoordeel van toepassing op producten en diensten van de aan de LTO Noord gelieerde bedrijven, bijvoorbeeld korting op een ziektekostenverzekering.
De contributie voor een voormalig agrarisch bedrijfslidmaatschap met een abonnement op Nieuwe Oogst (exclusief de afdelingscontributie) is goedkoper dan een los abonnement op Nieuwe Oogst voor niet-leden.
Mocht er sprake zijn van een opvolger, dan kan de opvolger bedrijfslid worden. Het bedrijfslid tekent zelf voor het lidmaatschap, ook wanneer een medeondernemer het bedrijfslidmaatschap overneemt.
Wanneer de bedrijfsomvang is gewijzigd, kan er een formulier bedrijfsgegevens worden aangevraagd, waarop de nieuwe gegevens worden ingevuld.
Voor het vaststellen van de contributie voor 2015 wordt gebruikgemaakt van de gegevens van de Gecombineerde opgave 2014. Wanneer het bedrijf na april 2014 is afgebouwd, is het verstandig dit nu te melden bij het Informatiecentrum. De contributie wordt aangepast of het lidmaatschap wordt per 1 januari 2015 omgezet.
Meer informatie is te vinden op www.ltonoord.nl/contributie. Op de website is er de mogelijkheid om een contributieberekening te maken en ‘veelgestelde vragen’ te bekijken.
Uiteraard kunt u ook contact opnemen met het Informatiecentrum van LTO Noord.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer