Bleeker+directeur+Clusius+Castricum
Nieuws
© Clusius College

Bleeker directeur Clusius Castricum

Patricia Bleeker is vanaf 1 oktober de nieuwe vestigingsdirecteur van het Clusius College in Castricum. Zij volgt Wim Huiberts op die twaalf jaar leiding gaf aan de vmbo-vestiging.

Bleeker komt over van het Horizon College waar zij de laatste zes jaar werkzaam was als opleidingsmanager Sport en Bewegen.

Haar carrière in het onderwijs startte zij als docent en afdelingsleider bij het Jac.P. Thijsse College in Castricum. Daarna werkte zij vijf jaar als leidinggevende bij het regionale Politie-onderwijs.

'Naast deze werkervaring heeft zij de studie Master of Educational Management afgerond waarmee een goede basis wordt gevormd voor haar taken als vestigingsdirecteur', stelt het Clusius College.

Leerwegen

De vestiging in Castricum verzorgt alle leerwegen in het vmbo-groen. De basisberoepsgerichte leerweg kreeg van het ministerie van Onderwijs al twee keer het predicaat ‘excellent’.

Momenteel wordt hard gewerkt aan een vernieuwde accommodatie op de huidige locatie. De vestiging telt zo'n duizend leerlingen uit de regio’s IJmond, Kennemerland en Zaanstreek. Er werken 115 medewerkers.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  9° / 3°
  10 %
 • Donderdag
  10° / 8°
  25 %
 • Vrijdag
  8° / 3°
  10 %
Meer weer