Testfase eiprijssysteem iSTEP

Het prijsinformatiesysteem voor eieren, iSTEP, zet de puntjes op de ei. Inmiddels is de e-testfase gestart, waarbij een paar bestuursleden het systeem gaan testen.

Pieter StokkermansOp 23 september volgt een ledenvergadering, waarbij het systeem wordt getoond. Daarna wordt het vrij snel uitgerold. Voorzitter Wim van Nieuwenhuijzen van de vereniging achter iStep is behoorlijk tevreden. ‘Het ontwikkelen van zo’n systeem vraagt altijd tijd en inspanning. Soms vraag ik me wel eens af of bepaalde dingen niet sneller kunnen. Maar ik ben geen computerprogrammeur’, zegt hij.
Ook secretaris Fred de Jongh kijkt positief terug op de situatie tot nu toe. Wel was er volgens hem sprake van een trage start.
‘Er moest veel gebeuren voordat de ontwikkeling van de software in gang kon worden gezet. Denk daarbij aan het opstellen van het statuut en het openen van een bankrekening. Dat kost allemaal tijd. Alles was vrij strak gepland.’
Van Nieuwenhuijzen is blij dat de voor de start benodigde honderd leden vrij snel zijn gevonden.
Toch geeft hij aan dat het goed is om dit aantal deelnemers verder te laten groeien. ‘Er zijn eigenlijk minimaal tweehonderd leden nodig. Niet alleen om de continuïteit van het systeem te waarborgen, ook voor voldoende input.’

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer