Lapack neemt De Jong Pallets Gorredijk over

Lapack in Musselkanaal neemt per 1 september alle activiteiten van De Jong Pallets uit Gorredijk over. Het bedrijf zal verder gaan onder de naam Lapack De Jong.

Lapack+neemt+De+Jong+Pallets+Gorredijk+over
© nieuwe oogst

Lapack is producent van houten verpakkingen zoals pallets, industriële en agrarische kisten en kratten. Met circa 170 medewerkers realiseert het bedrijf een jaaromzet van ruim 20 miljoen euro.

Dicht bij afnemers

Met de overname door Lapack heeft Atte de Jong de continuïteit van zijn bedrijf kunnen waarborgen. Zelf blijft hij nog enkele jaren actief betrokken bij Lapack De Jong.

De overname van De Jong Pallets past goed in de strategie van Lapack om zich dicht bij haar afnemers te vestigen. Vanuit Gorredijk wil Lapack zich vooral richten op Friesland, Noordoostpolder en Overijssel.

Serviceniveau

Vestigingen dicht bij de afnemers garandeert een hoog serviceniveau en concurrerende condities. Meer vestigingen biedt Lapack kansen om de vervoerskosten te beperken.

Naast de hoofdvestiging in Musselkanaal heeft Lapack vestigingen in Foxhol, Bredelar (Duitsland) en Aalter (België). Naar verwachting zal het personeelsbestand in Gorredijk, nu 10 medewerkers, snel toenemen.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer