Specialist bij LTO in agrarisch verzekeren

LTO Noord Verzekeringen is dé onafhankelijke specialist in het verzekeren van risico’s in de land- en tuinbouwsector.

De agrarische markt brengt kansen, maar ook risico’s en financiële verantwoordelijkheden met zich mee. LTO Noord Verzekeringen staat de agrariër graag bij in het managen van de risico’s die een agrarisch ondernemer loopt. Zowel zakelijk als privé.
LTO Noord Verzekeringen is onderdeel van LTO Noord en Boval. Het bedrijf is niet alleen voor boeren en tuinders, maar ook voor de loonwerkbranche. Boval heeft haar wortels in het agrarisch loonwerk. Die samenwerking heeft meerwaarde, omdat beide branches veel overeenkomsten hebben.
De link met de vereniging LTO Noord is kenmerkend voor de werkwijze van LTO Noord Verzekeringen. Vanuit het verenigingsbelang staat het klantbelang centraal. Een ander kenmerk is de deskundigheid van de medewerkers.
LTO Noord Verzekeringen heeft volmachten van diverse grote verzekeraars. Dat betekent dat het bedrijf zelfstandig kan opereren en zelf schades kan afhandelen. Daardoor is LTO Noord Verzekeringen in staat om maatwerk te leveren en sneller in te spelen op veranderingen in de markt. Met die aanpak biedt LTO Noord Verzekeringen een meerwaarde aan de leden van LTO Noord, zowel met schadeverzekeringen als met inkomens- en zorgverzekeringen.
De schadeverzekeringen zijn op maat gesneden voor de sector. Een voorbeeld hiervan is de Glastuinbouwverzekering of de WKK Machinebreukverzekering.
De inkomens- en zorgverzekeringen sluiten vaak precies aan op de cao’s in de agrarische sector. Een voorbeeld hiervan is LTO VerzuimCare, een uniek totaalpakket waarin het geheel van inkomen, verzuim, arbodienst, re-integratie en juridisch advies samenkomen. LTO VerzuimCare levert veel voordeel voor ondernemers met personeel. Het is de meest complete oplossing om het agrarisch bedrijf gezond te krijgen en te houden.
Met LTO Noord Verzekeringen kunt u bouwen op een netwerk van specialisten, met unieke producten voor de agrarische sector.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer