Rombou vindt ruimte voor ontwikkeling

De deskundigen van Rombou spreken de taal van de boer. En je kunt ze inschakelen voor wat je nodig hebt: van een vergunningaanvraag tot de begeleiding van een bouwproject.

Rombou is actief op het gebied van milieuadvies, bestemmingsplan(wijziging), stalontwerp, architectuur, bouwbegeleiding en juridisch advies. Agrarische ondernemers die bezig zijn met de ontwikkeling van hun bedrijf komen vaak al snel bij Rombou terecht.
‘Dat is niet zo verwonderlijk’, zegt Joost Overbeek, directeur van Rombou. ‘We hebben op alle gebieden specialisten in huis, die agrariërs en andere ondernemers in het buitengebied kunnen ondersteunen.’
Door een bundeling van kennis en gerichte inzet van specialisten, is Rombou een voor de hand liggende partij om complete bedrijfsontwikkelingsprojecten van begin tot eind te begeleiden. Rombou helpt om ideeën in kaart te brengen en signaleert kansen en kritische punten. Vervolgens ontwerpt Rombou het gebouw en vraagt de benodigde vergunningen aan.
Zijn de vergunningen binnen? Dan stelt Rombou het bestek op en besteedt de bouwwerkzaamheden aan. De klant krijgt op deze manier kwaliteit voor een lage prijs. Tijdens de bouw houdt een bouwbegeleider van Rombou de vinger aan de pols tot aan de oplevering van de nieuwbouw. Het resultaat: een bedrijfsgebouw volgens plan, zonder onverwachte kosten.
‘Rombou maakt het verschil door een grote kennis van de agrarische sector. Door slim te werken bij het ontwerpen van gebouwen is het mogelijk om functioneel, kostprijsbewust, mooi en duurzaam te bouwen’, zegt Overbeek.
Ondernemers in het buitengebied kunnen ook voor deelvraagstukken bij Rombou terecht. Van het aanvragen van een Natuurbeschermingswetvergunning tot een noodzakelijke bestemmingsplanwijziging of juridisch advies.
Door hun specialistische kennis en langjarige ervaring zijn de deskundigen van Rombou bedreven in het doorlopen van procedures. Slim opereren, het voeren van overleg vooraf en procedures op een juiste manier aanvliegen, betekent tijdswinst en rendement. Het belang van de klant staat hierbij altijd voorop. Meer informatie op www.rombou.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    12° / 3°
    30 %
  • Zaterdag
    17° / 4°
    70 %
Meer weer