Pitchen op Coöperatiedag

ZLTO houdt samen met HAS, Kamer van Coöperatie, provincie Noord-Brabant en PON op 19 september de Dag van de Coöperatie. Deze middag bij ZLTO in Den Bosch staat in het teken van samenwerkingsverbanden anno 2014.

Samenwerken is samen delen en doen. De Dag van de Coöperatie biedt ondernemers een platform om ideeën uit te wisselen over actuele vraagstukken samen met een breed publiek.
Voor de invulling van het programma zoekt de organisatie pitches van jongeren. Het onderwerp is samenwerking. In de pitches leggen (startende) ondernemers in nieuwe samenwerkingsverbanden kort hun vraagstuk aan alle deelnemers voor en nodigen hen uit mee te denken.
Aansluitend gaat een geïnteresseerde groep deelnemers in een aparte ruimte in op de centrale vraag uit de pitch. Deze wordt verder uitgediept, er worden ervaringen gedeeld en er wordt meegedacht aan oplossingen.
Geïnteresseerd om een idee of vraag te pitchen dat concreet gaat over samenwerken of samenwerkingsverbanden? Stuur dan een e-mail aan Silske.de.Goeij@zlto.nl.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer