Uitbreiding aanbod McConnel robotmachines

In 2010 introduceerde McConnel de Robocut 1300, een op afstand bestuurbare robotmaaier voor wegbermen, taluds, waterbergingen en dergelijke. Inmiddels lopen er wereldwijd meer dan 350 machines.

Uitbreiding+aanbod+McConnel+robotmachines
© eigen foto McConnel

Het succes van de McConnel Robocut heeft geleid tot een uitbreiding van het programma aanbouwwerktuigen. Groenonderhoud voert daarbij nog steeds de boventoon.

Toepassingen voor de industriële sector en de scheepvaart zijn in ontwikkeling. Een voorbeeld is de Roboload, een radiografische werktuigendrager met een voorlader.

Drie modellen

Om te kunnen voldoen aan de steeds toenemende wensen van de klanten zijn er drie modellen toegevoegd aan het modellengamma: McConnel Robomow, McConnel Robozero en de McConnel Robopower.

De McConnel Robomow is een vereenvoudigde en ruim 10 procent goedkopere uitvoering van de Robocut. De McConnel Robozero kan taluds met een stijging tot ongeveer 33 graden maaien.

Onbemande trekker

McConnel Robopower is onderdeel van de nieuwe generatie onbemande trekkers. De machine heeft een 140 pk Deutz dieselmotor en front- en achterhef met PTO.

Tijdens de ATH-beurs, van 10 tot en met 13 september in Biddinghuizen, worden de Robomow en de Robozero aan het grote publiek getoond.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer