‘LTO draait door’ en Kijk Achter de Staldeur succesnummers voor Veluwerand

Een bulk aan werk met de voorbereiding en een even grote stapel lol. Zie daar de ingrediënten voor ‘LTO draait door’. LTO Noord-afdeling Veluwerand presenteerde haar jaarvergadering dit voorjaar in de stijl van het televisieprogramma De wereld draait door. Met filmpjes gemaakt door de eigen toneelclub en gasten aan tafel als LTO Noord-directeur Roland Kip, maar ook de eigen bestuursleden. De filmpjes zijn nu te zien op het eigen youTube-kanaal van Veluwerand.
‘Je moet wel een vorm kiezen die bij jouw afdeling past’, zegt Fije Visscher, voorzitter bij Veluwerand. ‘Dit was ook leuk voor onze bestuurders. Zij zijn het hele jaar bezig en kunnen zo laten zien wat er in hun takenpakket zit.’
Met gemiddeld 1.200 bezoekers is Kijk Achter de Staldeur (KAS) een goed bezocht evenement dat uit de koker van Veluwerand komt. De kijkers bestaan voor een (groot) deel uit campinggasten. Tijdens KAS zetten vier à vijf bedrijven, bij voorkeur van diverse sectoren, hun deuren open. Via een fietstocht van 10 tot 15 kilometer komen gezinnen langs alle bedrijven. ‘Zo laten we zien wat we doen en hoe we het doen. En dat dat anders is dan wat Wakker Dier voorschotelt’, stelt Visscher. KAS is dit jaar op zaterdag 23 augustus.
Bijzonder is ook dat de afdeling Veluwerand vier leden telt die allemaal zijn uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het jaar’.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer