Tiny Aerts (62) overleden

ZLTO heeft met verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van komkommerteler en zeer gewaardeerd bestuurslid Tiny Aerts.

Tiny+Aerts+%2862%29+overleden
© ZLTO richard vd made

Hij overleed gisteren geheel onverwacht op 62-jarige leeftijd aan de gevolgen van voedselvergiftiging en uitdroging. Hij kwam net terug van een reis naar Tunesië.

Voor NCB en ZLTO was hij van 1992-1998 eerst vicevoorzitter van de toenmalige kring De Langstraat en van 1998-2002 voorzitter.

In die periode combineerde hij die functie (1992 tot 2002) met het vicevoorzitterschap van de vakgroep Tuinbouw NCB. Vanaf 2002 tot op heden was hij voorzitter van de ZLTO-vakgroep Glastuinbouw. Ruim 40 jaar was hij lid van NCB en ZLTO..

Landelijk actief
Tiny Aerts begon zijn landelijke loopbaan in 1986 als voorzitter van de komkommercommissie van NTS, de Nederlandse Tuinbouw Studieclubs. NTS ging later op in LTO Groeiservice.

Namens ZLTO was hij vele jaren actief in de landelijke belangenbehartiging voor de glastuinbouw. Aerts leverde daarin een bijzondere bijdrage en vervulde tal van functies. Hij was bijzonder goed ingevoerd in alles wat met water, milieu en gewasbescherming te maken had.

In Memoriam
Lees het hele In Memoriam op de website van ZLTO.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer