Z login eHerkenning en ledenvoordeel

Leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB ontvangen ledenvoordeel bij de aanschaf van Z login eHerkenningsmiddelen, een product van ZET solutions. Bij aanmelden voor Z login eHerkenning tot 1 augustus ontvangen leden 25 procent ledenvoordeel op de kosten van Z login eHerkenning, daarna is het ledenvoordeel 15 procent.
Ruim 50 procent van de leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB werkt al met Z login. Hiermee kunnen ondernemers inloggen bij onder andere VION, Agrifirm, ZLTO, GD en NFO. Z login, ook een product van ZET solutions, is gratis voor boeren en tuinders.
Bij ZET solutions kost Z login eHerkenning met beveiligingsniveau 2+, nodig om in te kunnen loggen bij RVO, 24,50 euro per jaar. ‘Het is mogelijk de bestaande gratis Z login kosteloos te koppelen met Z login eHerkenning 2+. Hierdoor kunnen gebruikers blijven werken met één gebruikersnaam en één wachtwoord’, zegt directeur Lex van Lent van ZET solutions. ‘Z login is en blijft gratis, de koppeling aan eHerkenning ook, maar het product eHerkenning kost 24,50 euro. Maken leden van LTO Noord, ZLTO en LLTB gebruik van het ledenvoordeel, dan komt die korting hierop nog in mindering.’
Meer info over ledenvoordeel op eHerkenningsmiddelen van ZET solutions: www.ltocommerce.nl/eherkenning, www.zltoledenvoordeel.nl/eherkenning of www.lltbledenvoordeel.nl/eherkenning.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer