Bleker voorzitter Vee&Logistiek Nederland

Henk Bleker begint 1 maart als voorzitter van Vee&Logistiek Nederland. Hij is zaterdag op de algemene ledenvergadering gekozen.

Als voorzitter vormt Bleker samen met de voorzitters van de zeven sectorcommissies het bestuur van de organisatie. Hij is hét gezicht van de nieuwe organisatie.

Bleker gaf aan zich te beseffen dat de sector permanent onder een vergrootglas ligt: 'Dat kun je zien als een bedreiging, maar ook als een kans. We moeten ervoor zorgen dat we het perfect voor elkaar hebben. Dat zie ik niet als een probleem, want we hebben niets te verbergen.'

Trots

'Ik wil er samen met de ondernemers voor zorgen dat de sector het goed doet in de ogen van alle partijen die naar ons kijken, dat de leden trots zijn op hun sector en dat ze er ook nog een boterham aan kunnen verdienen', aldus Bleker.

Vee&Logistiek Nederland is de brancheorganisatie voor ondernemers in de veehandel en het veetransport, ondernemers met veeverzamelcentra en importeurs en exporteurs van levend vee.

Samenvoeging

Vee&Logistiek Nederland is sinds 1 januari operationeel en ontstaan uit een samenvoeging van vier partijen in de veehandel en veelogistiek NBHV, NBW, Veetrans en GNV.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer