Schippers maakt afspraken over zout en vet
Minister Edith Schippers van Volksgezondheid heeft met de levensmiddelenindustrie en de horeca afspraken gemaakt over het verminderen van het zout, vet en calorieën in hun producten.
De minister tekende vandaag met onder meer het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) en de Koninklijke Horeca Nederland het Akkoord Verbetering Productsamenstelling.
Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) laten weten. Doel van het akkoord is de samenstelling van de producten te verbeteren, maar het bedrijfsleven stelt zelf de maximumnormen per productcategorie.
ANP
Lees ook
Zouttolerante gerst kwestie van tijd
30-10-2012
Verlaging maximum zoutgehalte in brood
26-10-2012
Zoutschade door hoge basisbemesting
12-10-2011
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
'Pracht en kracht in de landbouw'
Vandaag, 11:03
Nieuwste video's
Kennispartners

Areaal Conviso-bieten zal de komende jaren blijven groeien
Bayer Crop Science

'We doen er alles aan om Dekalb-mais op aanbevelende rassenlijst te krijgen'
Bayer Crop Science

Toepassing van vloeibare middelen in beeld
Bayer Crop Science
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
Gewichtblok 1050 KG BOX ECO
Gebruikt, P.O.A.
-
781
Gebruikt, € 4.000
-
New Holland Tractor T5.105 (ZND) #694973
Gebruikt, P.O.A.
-
Kverneland Ploeg LB 100-200 (HA) #145326
Gebruikt, P.O.A.
Vacatures
Campagne Marketeer
LTO Bedrijven - Wageningen, Nederland
Toezichthouder Stikstof
Recruitment Marketeers - NL
Weer
-
Dinsdag17° / 11°40 %
-
Woensdag21° / 8°10 %
-
Donderdag27° / 11°10 %