Gezocht: sprekers uit agro en foodsector

Voor TEDxBinnenhof worden sprekers met hoogstaande ideeën gezocht uit onder meer de agro- en foodsector.

Het evenement TEDxBinnenhof wordt gehouden op maandag 31 maart in de Ridderzaal. Het principe van de TEDx-bijeenkomsten is dat speciaal uitgenodigde sprekers in maximaal 18 minuten de speech van hun leven houden.

Voor de wereldwijde maatschappelijke uitdagingen is TEDxBinnenhof op zoek naar tien sprekers van Nederlandse bodem die elk hun eigen oplossing presenteren. Om te spreken namens de agro- en foodsector is momenteel een auditie gaande.

Topfoodinnovators

Een groot aantal topfoodinnovators heeft zich aangemeld om een speech te houden. In een videoboodschap motiveren de innovators waarom zij namens hun sector een bijdrage zouden moeten leveren aan de TEDx-bijeenkomst.

Een TEDxBinnenhof-team selecteert de twee beste inzendingen. Verder kunnen bezoekers aan de website met inzendingen van de topfoodinnovators tot 13 januari een stem uitbrengen op hun favoriete spreker.

Dutch Solutions

De publieksfavoriet en de twee geselecteerde inzenders maken uiteindelijk kans om één van de sprekers te worden tijdens TEDxBinnenhof 2014. Thema van de bijeenkomst is Global Challenges en Dutch Solutions.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer