Nieuwe kavelkaart Oostelijk Flevoland

LTO Noord Oostelijk Flevoland gaat een nieuwe Agrarische Grondgebruikerskaart uitgeven. Een werkgroep met mensen uit de afdeling verzamelt de komende tijd de benodigde informatie voor de nieuwe kavelkaart.

Dienst der Domeinen gaf voorheen deze overzichtskaarten van Oostelijk Flevoland uit. Daarop stonden de agrarische bedrijven ingetekend die voor de eerste keer werden uitgegeven. Zo was precies duidelijk hoe een bepaald bedrijf was verkaveld.

De laatst uitgegeven kavelkaart dateert uit 1997. Omdat er vanuit de landbouwsector behoefte is aan een actuele overzichtskaart, nam LTO Noord Oostelijk Flevoland het initiatief voor een nieuwe kavelkaart.

Werkgroep

Om dat in goede banen te leiden, is een werkgroep opgericht, bestaande Gert Kolstee, Remko Ebbens, Edo Veeman, Jannes Topper, Klaas Dijkstra en Bart Vermaat.

Bedoeling is een kaart te maken waarop zowel de secties als de genummerde kavels, met de naam van degene die de grond structureel in gebruik heeft, zijn ingetekend.

Juiste gegevens

In tegenstelling tot het verleden komt er op de kavelkaart geen aanduiding van pachter, erfpachter of eigenaar van de grond. Voor het verkrijgen van de juiste gegevens worden boeren in Oostelijk Flevoland dit winterseizoen persoonlijk benaderd.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer