Hillenraad100 doen het goed

Het expertcomité van de Hillenraad100 heeft zich gebogen over de lijst met geselecteerde bedrijven. De conclusie van de bijeenkomst is dat de bedrijven in de top 100 het goed doen.

Hillenraad100+doen+het+goed
© Wisseltrofee Hillenraad 100

De Hillenraad100 bevat de top 100 van de meest toonaangevende bedrijven in de glastuinbouwsector. De lijst onderstreept de kracht en flexibiliteit van deze bedrijven. De snelle internationalisering bij de bedrijven in de top 100 is opvallend, maar niet verrassend. Bij de samenstelling wenst het expertcomité vast te houden aan het toonaangevende en gezichtsbepalende criterium voor de top 100, ongeacht het businessmodel. Wel zal er scherper gekeken worden naar de zelfstandige verdiencapaciteit.

Door de toepassing van het nieuwe analysemodel ontstaat een sterk vernieuwde top 100. Dit zorgt voor verschuivingen in de hele lijst, dus ook de top 10. Het vernieuwde model sluit specifieker aan bij de zelfstandige verdiencapaciteit en kent een grotere dynamiek. De nadruk in de kwalitatieve beoordeling ligt dit jaar op de ondernemingsprestatie, marktstrategie en de betrokkenheid ten opzichte van medewerkers, klanten en de maatschappij.

De Hillenraad100 editie 2013 wordt gepresenteerd tijdens het Hortigala op 1 november.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  18° / 6°
  40 %
 • Woensdag
  20° / 6°
  20 %
Meer weer