Nieuwe beurs Groentechniek Holland

Groentechniek Holland 2013 is een nieuwe vakbeurs voor beheer en onderhoud van de groene, openbare ruimte. De beurs is van 10 tot en met 12 september op het Walibi evenemententerrein Biddinghuizen.

De voorbereidingen voor de nieuwe beurs zijn in volle gang. 'De inschrijvingen stromen binnen voor de eerste editie van deze nieuwe, tweejaarlijkse nationale vakbeurs', zegt beursmanager Willem Bierema van projectteam GroenTechniek Holland.

Expositieruimte

Veel marktleiders waaronder Jean Heijbroek, John Deere, New Holland, Stihl, Husqvarna hebben zich al ingeschreven. Ze reserveren naast expositieruimte ook volop vierkante meters voor demonstraties.

'Ruim de helft van het beschikbare beursterrein is al volgeboekt', zegt Bierema. Het is een beurs voor én door de branche, zonder winstoogmerk.

Collectief belang

Tuin en Park stuurgroepvoorzitter Dick Melessen is blij met dit professionele groenevenement en onderstreept het collectieve belang. 'Ik ben ervan overtuigd dat het een goede keuze is dat we gezamenlijk en zelfstandig een grote groenbeurs organiseren.'

Projectteam GroenTechniek Holland, een dochter is van de Federatie Agrotechniek, is opgericht om de vakbeurs te organiseren. Ook de beurs AgroTechniek Holland is eigendom van de Federatie Agrotechniek.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer