Climax vindt onderdak bij AVR

De Belgische fabrikant van aardappelpootmachines en - rooiers AVR heeft Climax International in Veendam overgenomen. AVR blijft de Climax aardappelinschuurmachines bouwen.

Climax is bekend als constructeur van inschuurmateriaal voor aardappels en sinds enige tijd ook transportbanden voor bulkmateriaal. Door gebrek aan goede en beschikbare distributiekanalen kon Climax zich niet verder ontwikkelen.

AVR-directeur Stefan Top: ‘Deze overname was een kans die we zeker niet wilden laten liggen. Na de overname van de planters van Underhaug, waarmee AVR een full-liner werd, drongen onze klanten er op aan om de full-line gedachte naast het veld ook verder te zetten in de schuur’.

Verkoop en service

AVR zet de productie van het inschuurmachines van Climax in Veendam voort. De verkoop vindt plaats vanuit het hoofdkantoor van AVR in Roeselare.

De Belgische fabrikant zal hierbij gebruik maken van de bestaande verkoopkanalen van AVR en Climax. De service van het inschuurmateriaal zal op een later tijdstip ook vanuit Roeselare plaatsvinden.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer