%27Jongeren+houden+LTO+Noord+jong%27
© Henk Bouwman

'Jongeren houden LTO Noord jong'

Dorine Koeckhoven (25) uit Nieuw-Vennep zit sinds kort in het afdelingsbestuur van LTO Noord Haarlemmermeer. 'Ik leer verschrikkelijk veel', zegt ze deze week in de rubriek Wij van LTO Noord in Nieuwe Oogst.

De Noord-Hollandse roept LTO Noord op om voor verjonging binnen de afdelingen te zorgen. 'Jongeren houden de organisatie jong. Gedachten van jongeren kunnen nieuwe inzichten geven.'

Koeckhoven is binnen het afdelingsbestuur verantwoordelijk voor de portefeuille verkeer. Ook gaat ze de website van de afdeling opstarten.

'Je leert hoe procedures lopen. Dat kun je ook toepassen op je eigen bedrijf. Ook weet je hoe je een bezwaarschrift moet schrijven', zegt Koeckhoven over haar bestuurswerk.

Akkerbouwbedrijf

De jonge bestuurster hoopt deze maand af te studeren aan de hbo-opleiding commerciële economie. Daarna gaat ze de deeltijdstudie Taxeren Agrarische Objecten doen.

'Op korte termijn zit bedrijfsovername van het akkerbouwbedrijf van mijn moeder nog niet in de planning. Mijn moeder is nog jong en vindt het nog te leuk om door te gaan.'

• Lees meer hierover deze zaterdag in Nieuwe Oogst, edities LTO Noord

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  7° / 3°
  50 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  50 %
 • Zondag
  8° / 4°
  70 %
Meer weer