Agile verreiker voor lage stallen

Handelsonderneming RieVo in Achtmaal, bij Roosendaal, laat op de beurs voor de intensieve veehouderij in Hardenberg een verreiker van Agile zien. De lage cabine maakt de verreiker in het bijzonder geschikt voor hele lage pluimveestallen.

Agile+verreiker+voor+lage+stallen
© nieuwe oogst

De Agile is leverbaar met een hoge (1,80 meter) en een lage cabine (1,65 meter). In combinatie met een lengte van 3,3 meter is de machine vooral geschikt voor lage stallen en stallen met meerdere verdiepingen.

Hefvermogen

De Agile verreiker is snel (tot 33 kilometer per uur), wendbaar (draaicirkel van 3,3 meter) en sterk. De machine heeft een 4-cilinder Perkins motor van 76 pk, heeft een eigen gewicht van 4400 kilo en een hefvermogen van 2000 kilo.

De aandrijving is hydrostatisch.De verreiker heeft een brandstoftank van 75 liter en een hydrauliektank van 120 liter.

Cabine

De Agile is te leveren met een open of een gesloten cabine. De gesloten uitvoeren is uit te voeren met verwarming en airconditioning.

Eén van de opties is een side-shift, die de werkzaamheden kan vergemakkelijken en versnellen. Met de standaard aanwezige hydrauliekaansluitingen is de verreiker eenvoudig te gebruiken als veegmachine.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  23° / 12°
  5 %
 • Woensdag
  27° / 12°
  20 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  30 %
Meer weer