Start Innovatiemotor Greenport Aalsmeer

Dankzij de toekenning van subsidies van provincie Noord-Holland en de Europese Unie (EFRO) gaat de Innovatiemotor Greenport Aalsmeer in november van start.

De Innovatiemotor moet telers, handelaren en toeleveranciers van sierteeltgewassen ondersteunen bij innovatieprocessen zodat innovaties sneller tot stand komen en de bedrijven beter renderen.

De innovatiemotor biedt actieve ondernemers die willen innoveren ondersteuning en profijt van de expertise van de kennisinstellingen en organisaties. De kick-off voor ondernemers vindt in november plaats.

Vraaggericht

Centraal in de innovatie staat dat de sierteelt vraag gerichter gaat werken, waardoor betere prijzen ontstaan en nieuwe verdienmodellen tot stand komen. Het innovatieproces richt zich op kostenbeheersing, procesoptimalisatie en meer consumentgericht produceren.

Het programma loopt tot en met 2015 en heeft een budget van € 2,5 miljoen. Nu de subsidie rond is, draagt de KvK Amsterdam de coördinatie over aan Greenport Aalsmeer, het samenwerkingsverband van overheden en bedrijfsleven.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer