Skyline cabine op Beta maaidorser van MF

Beta is een nieuwe maaidorser van Massey Ferguson. Deze serie conventionele maaidorsers was er al, maar is nu vernieuwd. Het is de meest verkochte serie van MF, met een 5- en een 6-schudder machine.

Skyline+cabine+op+Beta+maaidorser+van+MF
© hendrik begeman

De graantanks van de Beta maaidorsers hebben een inhoud van 9000 liter. De nieuwe 276 en 360 pk Agco-Sisu motoren voldoen met hun SCR techniek (AdBlue) aan de emissienorm Tier 4.

De combines hebben een nieuwe Skyline cabine. Nieuw is dat het glas van de cabine aan de binnen- en buitenkant is voorzien van een geluidswerende coating, die ook bij treinen wordt gebruikt. Hierdoor daalde het geluidsniveau tot 75db (A).

Techtouch kleurenscherm

In de cabine is de bediening vernieuwd en heeft de bestuurder een nieuw Techtouch kleurenscherm waarop hij door aanraking verschillende programma’s kan opvragen. De algemene functies zijn constant in beeld, zoals de motortoeren en rijsnelheid.

Andere informatie, zoals toeren van de dorstrommel, toerentallen van diverse assen en de afstellingen zijn op te vragen. Rechtsonder in het scherm is het beeld van een camera achter op de machine weer te geven.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 6°
    70 %
  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
Meer weer