Noviteiten Agritechnica bij MechaTrac

Niet op Agritechnica in Hannover geweest? En geen tijd om naar Agribex in Brussel te gaan? Een aantal belangrijke noviteiten is te zien tijdens de huisshow van MechaTrac.

Noviteiten+Agritechnica+bij+MechaTrac
© Nieuwe Oogst

MechaTrac in Zutphen houdt op 1, 2 en 3 december haar traditionele huisshow. De importeur toont tal van Europese primeurs.

Marc de Haan van MechaTrac: 'Elke twee jaar houden we een show. Altijd om deze tijd, na Agritechnica in Hannover. Zo weten we zeker dat we noviteiten in huis hebben.'

Rechtstreeks

Een aantal voor de importeur belangrijke machines is rechtstreeks van Agritechnica naar Zutphen gegaan. 'Van hieruit gaan ze naar Agribex. Wij zorgen dat de trekkers en machines in Brussel komen', zegt De Haan.

Noviteiten tijdens de show zijn onder andere de MF 3600 smalspoor, de uitbreiding van de populaire MF 5400 trekkerserie, de MF 7600 (op Agritechnica gekozen tot Machine des Jahres 2012) en de maaidorser MF 7345 S Activa MCS.

Over de eerste dagen was directeur Wim Hengeveld tevreden. 'Qua weer en werk kunnen boeren het wachten.' De show is zaterdag 3 december van 10 tot 17 uur.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 9°
    65 %
Meer weer