MF 5400-serie aan met 75 pk trekker

Massey Ferguson presenteerde vorige week de MF 5410, als aanvulling op de vorig jaar op de Sima geïntroduceerde 5400-serie. Deze serie bestond uit 4 trekkers van 82 tot 107 pk en daar komt nu een 75 pk trekker bij.

MF+5400%2Dserie+aan+met+75+pk+trekker
© eigen foto Massey Ferguson

De MF 5410 heeft een 4-cilinder Perkins-motor met mechanische inspuiting. De transmissie is een Dyna 4, een 4-traps powershift met 4 groepen. Deze is geheel te bedienen zonder gebruik te maken van de koppeling.

Daarvoor heeft de trekker een Power Control links onder het stuur, hiermee kan de bestuurder de rijrichting veranderen, maar ook een ander versnelling of de neutraalstand kiezen.

Compacte uitvoering

Importeur MechaTrac verwelkomt deze trekker vanwege zijn compacte uitvoering. Hij leent zich goed voor het werken in stallen. De lage cabine, standaard met getint glas, is als optie ook als geveerd te leveren. Hetzelfde geldt voor de airco en het ‘hi-vis’ glazen schuifdak.

De trekker heeft een elektronisch bediende hefinrichting met een hefvermogen van 4300 kilo. De hydrauliekpomp is goed voor 58 liter per minuut.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Woensdag
    9° / 2°
    70 %
  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
Meer weer