Film over belang Europa op tv (video)

LTO Nederland, VNO-NCW en MKB-Nederland zenden vanavond na het NOS 20 uur-Journaal op Nederland 1 en ook op beide andere publieke zenders een korte film uit. De boodschap daarvan: een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland.

Film+over+belang+Europa+op+tv+%28video%29
© VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO

De film roept op naar de feiten achter Europa en de euro te kijken. Die staan ter discussie als nooit tevoren. Makkelijke oneliners en sentimenten hebben steeds vaker de overhand, zeker nu de verkiezingen er aan komen.

Een sterk Europa is van levensbelang voor Nederland. Daarom zetten de ondernemersorganisaties de feiten op een rij: wat betekenen de euro en Europa werkelijk voor Nederland.

Journaal

De korte film wordt vanavond na het NOS 20 uur-Journaal op Nederland 1 uitgezonden, op Nederland 2 om 20.21 uur en op Nederland 3 om 20.34 uur.

De boodschap in de film over het belang van een sterk Europa wordt namens meer dan 500.000 ondernemers met het publiek gedeeld.

Website

LTO Nederland, VNO-NCW en MKB-Nederland lanceren vandaag ook een www.europaendefeiten.nlwebsite waar de feiten over de euro en Europa verder worden verdiept. Ook de ondernemers uit de film komen hier uitgebreider aan het woord.

http://www.youtube.com/embed/TndO2SWOFwM

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  10° / 5°
  40 %
 • Woensdag
  11° / 3°
  20 %
 • Donderdag
  12° / 0°
  0 %
Meer weer