Opgeven is geen optie!

Na veel trainen en geld binnenhalen voor KWF Kankerbestrijding is het bijna zover. We vertrekken vandaag richting Frankrijk om donderdag samen met de andere fietsers van Big Challenge de Alpe d'HuZes te gaan fietsen.

Opgeven+is+geen+optie%21
© John Claessens

Van alles hebben we gedaan om ons sponsorgeld bij elkaar te krijgen. We hebben natuurlijk mailtjes rondgestuurd en potentiële sponsors benaderd. Maar we hebben ook popcorn verkocht, met een rodeostier op Koninginnedag gestaan en vooral heel veel shirts verkocht.

De Cows are cool shirts bleken erg populair. Er zijn er ruim 2500 verkocht. Voor mijn gevoel hebben we alle melkveehouders in Noord-Brabant en Limburg van shirts voorzien. De andere teams van BigChallenge teams verkochten Chicks are cool en Varkens zijn cool shirts.

KWF Kankerbestrijding

Ook zijn er o.a. spinningmarathons, dienstenveilingen, biggenraces, fietstochten en kledinginzamelingen georganiseerd. Het mooi van al die acties is dat 100% van het geld dat wordt binnengehaald met de Alpe d'HuZes naar KWF kankerbestrijding gaat. Dat geeft wel een goed gevoel.

Nu komt de dag waar we alles voor gedaan hebben steeds dichterbij. Ik wil 3x die berg opfietsen en mijn man Joost minimaal 4x. We fietsen beide in het rundveeteam van Big Challenge. Hoe zal het zijn? Het gaat pijn doen dat is zeker. Misschien niet de eerste keer, maar wel de derde keer en alle volgende. Maar mensen die kanker hebben doorstaan veel meer pijn.

Chemo

Al die vervelende onderzoeken, het ziek zijn na de chemo, de spanning voor de uitslagen, ze moeten het allemaal doorstaan. Voor al deze helden fietsen wij.

Alpe d'HuZes is te volgen via www.live.opgevenisgeenoptie.nl opgevenisgeenoptie.nl en tijdens verschillende uitzendingen op Nederland 1. Het teamnummer van de rundveehouders is 209.

Veehouderijsector

Met behulp van al onze sponsoren en de vele mensen die shirts hebben gekocht, gaan we vanuit de veehouderijsector € 1 miljoen bij elkaar fietsen om kanker zoveel mogelijk te voorkomen en dragelijker te maken. Samen maken we het verschil!

Opgeven is geen optie!

Ankie Wijnen

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer