Weekend van het Varken zoekt hulp

De stichting Varkens in Zicht zoekt varkensbedrijven die willen meedoen aan het Weekend van het Varken. Ook helpers op deze dagen zijn nodig.

Het www.stapindestal.nlWeekend van het Varken op zaterdag 8 en zondag 9 september 2012 zoekt ondernemers die hun bedrijven deze dag voor het publiek willen openstellen en zo de kennis van de burger vergroten.

Ook varkenshouders, studenten en mensen uit de periferie die op één of beide dagen vragen van bezoekers willen beantwoorden op de deelnemende bedrijven zijn nodig om van het weekend een groot succes te maken.

Provincie

Vooral in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland en Groningen is de Stichting Varkens in Zicht nog op zoek naar varkensbedrijven die tijdens het Weekend van het Varken hun bedrijf open willen stellen.

Het evenement is in 2011 met ruim 27.000 bezoekers uitgegroeid tot hét evenement waar de varkenssector kan laten zien én vertellen hoe de moderne varkenshouderij werkt.

Www.overvarkens.nl

In 2011 deden 30 varkensbedrijven mee en dit jaar streeft de Stichting Varkens in Zicht naar 40 deelnemende bedrijven. Het thema van 2012 is ‘Ontdek de Varkenshouderij’, in lijn met de vernieuwde publiekswebsite www.overvarkens.nlwww.overvarkens.nl.

Ondernemers die op 8 en 9 september hun bedrijf willen openstellen voor het publiek,een zichtstal willen worden of vragen van bezoekers willen beantwoorden kunnen contact opnemen met Mechie Beurskens-Voermans via info@stapindestal.nl .

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer